Rejsebrev 3, Broome

Lørdag den 11. august

Det er lang tid siden at jeg skrev sidst fordi jeg er igang med at skrive en bog. Min far har skrevet meget af det vi har oplevet og jeg kan ikke huske det hele så her er det seneste nye.

Vi kom her til Broome den 6 August om aftenen. Næste morgen tog vi ud for at købe ind til aftensmad og hente post og åbne det. Da vi havde fået fat i posten tog vi ud og spiste frokost på Mc Donald hvor vi også åbnede pakkerne. De var selvfølgelig fyldt med bøger og lidt slik. Det var også rigtigt dejligt at mormor havde sendt en pakke med blade og bøger og jeg har allerede læst alle Anders And og co. bladene.

På vejen tilbage fra Mc Donald fandt vi en legetøjsbutik der hed Toyworld og den skulle jeg selvfølgelig ind i. Der inde fandt jeg ud af at man kunne købe Club Penguin kort hvor der fulgte en kode med så jeg købte en pakke. Min far fandt ud af at der var 40% rabat på alt Harry Potter Lego så han købte et Quidditch sæt og vi gik alle lykkelige ud af butikken.

Da det blev aften spiste vi pizza hos Eagle Boys pizzaria og vi var så heldige at en pizza kun kostede 10 dollars hvor det normalt 15 dollars. Kort sagt en næsten helt perfekt dag.

Næste dag havde vi en slappe af dag og det eneste vi skulle var at køre ind og købe det nødvendige (som består af mad og flere Club Penguin kort). Desvære fik min far den ide at det var den perfekte dag til at få mig og min mor klippet!!!. Jeg var selvfølgelig ikke meget for det men han fik mig og mor klippet og så syntes han ikke en gang at jeg var blevet korthåret nok. Torsdag skulle vi ikke særligt meget men det var til gengæld sjovt. Vi skulle i biografen og se Brave og så fik jeg lov til at spille en times Club Penguin for jeg skulle prøve koderne og sikre at mine pets havde det godt (de var nemlig meget sultne fordi det sidste sted jeg kom på havde så dårlig forbindelse at jeg ikke kunne fodre dem eller i det hele taget gøre ret meget).

Her er iøvrigt også en meget smuk natur. Der er palmer og træer vi ikke har der hjemme. Der er også mange flotte dyr. Vi har set måger, havørne og en fugl min far kalder en birdie-nam-nam-fugl (det er den der er et billede af).

 

Fredag startede med at vi kom ud og ride på kameler. Det føles meget underligt når de går lige så stille fordi man bliver kastet frem og tilbage. Resten af dagen legede vi på stranden og så var der en slags mini surfbord man kunne ligge sig på når bølgerne kom (og de er rigtigt store skulle jeg hilse og sige) og så skubbede de en langt frem. Det var rigtigt sjovt indtil en koloenorm bølge (den var omkring et hovde højere end min far) kom op over os (mig min far og alle der også ville skubbes frem af bølgerne) og slog os under vandet i 2-5 sekunder. Det var ikke rart og da jeg kom op på stranden med vand i ørene og næsen havde jeg slået min tå (den er muligvis forstuvet). Min tå har fået det (lidt) bedre igen nu.

Det sidste der skete fredag var at vi fik en kæmpe festmiddag (det gjorde plysdyrene også) med chokoladekage til desert fordi det var den dag vi var halvejs gennem turen. Idag har vi gået nede ved stranden og der var en kvinde som prøvede at overtale min mor og far til at blive medlemmer af pinsekirken (det havde hun ikke held med). Jeg fik også en ny pakke Club Penguin kort så jeg har nu 4 pakker i alt (en dag fik jeg to pakker). I morgen skal vi ned til stranden igen og jeg håber at min tå har det godt igen til den tid.

venlig hilsen Anders/Biver

Tilbage til oversigten